Tjenester

Vi hjelper deg med planlegging, tegning, bestilling og montering av kjøkken. Vi forhandler og monterer også skyvedørsinnredninger. Våre dyktige montører og snekkere kan også være behjelpelige med gulvlegging og annet innredningsarbeid.

Epoq kjøkken, hvitevarer og skyvedørsgarderober

Vi hjelper deg med måltaking, tegning, planlegging og montering av kjøkken og garderober. Vi er også utvalgt servicepartner på Epoq kjøkken i Hordaland. Både Elkjøp og Lefdal benytter seg av vår fagkunnskap, til service ut mot sine kunder

integra-white-kitchen
epoq_garanti_shaker_oak

Montering

Vi har egne, dyktige og erfarne montører og snekkere. Vi tilbyr fastpris på montering.

Innredningssnekker

Vi utfører det meste av innvendig rehabilitering i forbindelse med ditt kjøkkenprosjekt, som rivingsarbeider, dører, plating av vegger, listing, gulvlegging og f.eks senking av tak.

Spesialinnredning på mål

Innredning på mål, spesialtilpassing av benkeplater og kjøkkenkomponenter. Arna Innredning er en av få kjøkkenleverandører som har egne montører til montering/sveising av Avonite og Corian benkeplater.

Fliselegging

Enkle flisejobber som flis på vegg over benk på kjøkken – ikke våtrom.

Elektriker og rørlegger

Et kjøkkenbytte krever oftest noe arbeid med det elektriske og rørleggerarbeid. Vi formidler og koordinerer arbeidet sammen med våre partnere på dette området. Du trenger bare å overlate det til oss og vi koordinerer det videre arbeidet.

Glass/speil

Leverandør av glass i ulike farger, tilpasset din vegg over kjøkkenbenk eller andre steder. Vi tar mål og monterer.

Kontaktskjema