Om oss

Arna Innredning ble stiftet i 1999 av Arve Fjæra som er utdannet møbel og innredningsnekker med svennebrev. Arve har før 1999 jobbet som møbel og innredningsnekker ved ulike snekkerverksteder i Bergen og har montert innredning for både privatkunder og næringsliv flere steder i Norge og utlandet. Alt fra standardvarer til spesialinnredninger på cruiseskip i Middelhavet.

Fasett_Vit_2800x1700

Vi har etter hvert spesialisert oss på kjøkken, bad og garderobeinnredninger og har siden Arna Innredning ble stiftet, montert over 5 000 kjøkken for ulike leverandører.

Arna Innredning er ekstern forhandler og representant for Epoq kjøkken i Hordaland. Vi hjelper kunder med planlegging, tegning, bestilling og montering av kjøkkenet. Vi forhandler også skyvedørsgarderober. Skulle det være behov for spesialinnredninger som må lages på mål, så hjelper vi gjerne til med det også.

Inspirasjon

Arna Innredning har ikke noen butikk eller utstilling, men Epoq kjøkken er utstilt hos Elkjøp. For inspirasjon og ideer til nytt kjøkken se epoq.no

Erfaring

Arna Innredning har lang og god erfaring med kjøkkenmontering i store boligprosjekter og har referanser fra mange ulike prosjekter i størrelse 5-115 leiligheter.

Vårt salgsteam har til sammen jobbet over 40 år i kjøkkenbransjen og har gode referanser å vise til. Arna Innredning består i dag av 11 ansatte. Vi har også tilgang til og samarbeid med håndplukkede eksterne montører om pågangen skulle bli for stor.

Arna Innredning ble i januar 2011 omdannet til aksjeselskap grunnet økt vekst i selskapet. Veksten har hatt en jevn stigning hvert år siden den gang.

Vi er svært stolte av å blitt kåret til Gaselle bedrift to år på rad, både i 2016 og 2017. Det er ytterst få bedrifter som kan smykke seg med denne tittelen som kåres av Dagens Næringsliv.

Samarbeidspartnere

Kontaktskjema